Dekoratív Fóliák

(Például: Sportorvosi és Háziorvosi rendelõ Esztergom dekorációs fóliázása.)

Az általunk forgalmazott dekorfóliák rendkívül jól alkalmazhatóak irodahelyiségek átalakítására, éttermek látványosabbá tételére, egyedi üzlethelyiségek kialakítására, vagy hotel szobák kinézetének módosítására.

A matt filmek nagy mértékben átengedik a napfényt, de ugyanakkor meggátolják a belátást, így remek megoldást nyújtanak otthonunk vagy irodánk ablakainak átláthatatlanná tételéhez.

A dekorfóliák hasonló hatást keltenek, mint a savmaratott üveg, annak költségének töredékéért. Dekor fóliáink kihangsúlyozzák a kreativitást és a flexibilitást. A gyakorlott kivitelezõk kézzel vagy akár plotter segítségével bármilyen mintát vagy logót ki tudnak vágni az anyagból, amely teljesen egyedi látványt nyújt az ablakok, ajtók vagy térelválasztók üvegfelületein.

Bár a maratott üveg mintái széles körben alkalmazhatóak és feltûnést keltenek, beszerelésük és fenntartásuk körülményes. A mart üveg módosítása majdnemhogy lehetetlen és a tisztítása is problémákat okozhat.

Ezzel szemben a dekorfóliák bármikor eltávolíthatóak, változtathatóak, míg kinézetre igen hasonlóak a mart üveghez. Ez a rugalmasság jól kihasználható bérelt irodák vagy más üzleti helyiségek esetén, ahol a céges logo vagy arculat az idõ teltével átalakítható.

A dekoratív fóliák különféle színekben és mintákkal állnak rendelkezésre, úgy mint például csíkos, sávos, négyzethálós, pöttyös vagy piros, sárga, zöld, kék, bronz vagy matt fekete, ezüst és bronz.